Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Θέλω να αγιάσω


Λοιπόν, ξέρω ότι είναι τέρμα άσχετο με το κλίμα των ημερών, αλλά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και από δω τον/την άγνωστο/η αναγνώστη/στρια με την περίεργη διεύθυνση email που επισκέπτεται το χώστεν ουντ ντελικατέσεν ανελλιπώς, που είδε ότι τα κχτηνάκια μου σβήσανε ό,τι θύμιζε τον Ρομπέρτο και που σήμερα μου έστειλε -προσέξτε- 420(!) φωτογραφίες με -μπόλικα- email.
Ευχαριστώ πολύ, καλά να είσαι και ό,τι επιθυμείς, στο email σου να το βρεις!

Δεύτερη έκπληξη σήμερα (8/10/09), από τον ίδιο αποστολέα, ένα λινκ σε -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 14 βίντεο του Ρομπέρτο. Μήπως μπορείς να βρεις και το τηλέφωνο, να μην κουράζω τον Τσαλαπετεινό μας με νωπές παραγγελιές; Τι να πω.... ευχαριστώ πολύ!

12 σχόλια:

Τσαλαπετεινός είπε...

Οπότε επανερχόμαστε στο Θεμα μια που έχουμε τόσο υλικό στη διάθεσή μας. Σκέφτομαι ότι τωρα που ανέβασε τοσο τον πήχυ ο άγνωστος/η για να σε εντυπωσιάσει κάποιος θα πρέπει να σου στείλει τουλάχιστον το τηλέφωνό του Ρομπέρτο.

Να πάρω μια ανάσα από την συγκίνηση των τελετών παράδοσης παραλαβής- που είδα σήμερα τουλάχιστον 4 φορές την κάθε μια-και αρχίζω να ψάχνω.

φιλιά

Freedom είπε...

χαχαχαχα

Καλλιτέχνη μου, εξαιρετικό σχόλιο! Πραγματικά με έκανες να γελάσω... Το τηλέφωνο... χμ... πού να παίρνω υπεραστικά τώρα... αλλά άμα το βρεις, μην το πετάξεις κιόλας...
Καλό ψάξιμο (μα γιατί βλέπεις τέτοια ανθυγιεινά πράγματα;)

Καλό σου βράδυ, φιλιά! :-))

Masterpcm είπε...

Ποιός είναι ο....τηλέφωνο;

Masterpcm είπε...

Ατυχής σύνταξη.

Τι είναι το τηλέφωνο;

Freedom είπε...

Καλώς τον Masterpcm μας! Καιρό έχουμε να σας δούμε! Το τηλέφωνο του Ρομπέρτο Σαβιάνο είναι το αντικείμενο διαπραγμάτευσης, (εννοώντας πάντα τον αριθμό) ο δε Τσαλαπετεινός μας είναι ο προσωπικός μου Σέρλοκ Χολμς -με νωπή εντολή!
Πληροφορίες περί Ρομπέρτο και των δύο βιβλίων του, θα βρείτε στις αναρτήσεις Σεπτεμβρίου. Αν σας γοητεύει η Μαφία, διαβάστε τον. Πείτε μας κάτι για το πώς είδατε το πολιτικό σκηνικό (αν θέλετε)... πλήξατε;

Τσαλαπετεινός είπε...

Aνθυγιεινά πράγματα;
Οι τελετές παραλαβής - παράδοσης;
(ουπς ανάποδα είναι)
Που θα ξαναδείς τόσες ωραίες στιγμές; Τόσα καλά λόγια, τόσα χαμόγελα, αναπάντεχα φιλιά- πόσες φορές φίλησε ο Άρης την Άννα μέτρησες;- το δάκρυ της τελευταίας μέρας στη πολιτική, τις σπόντες προς όλες τις κατευθύνσείς, τις πρώιμες αρχηγικές εμφανίσεις της d. πιο χαρούμενοι μο φάνηκαν οι αποχωρούντες απο τους εισερχόμενους- καλά μεταξύ μας τώρα αυτό βγαίνει κανονική ανάρτηση!

Να πάω να τον βρω και να τον φέρω πακέτο να μη έχεις και υπεραστικά;
-ναι;
Αν σου χτυπήσει λοιπον κάποιος την πόρτα δε θα είναι απο την πιτσαρία της γειτονιάς.

Roadartist είπε...

Απαπα! Εχεις και εσύ τα τυχερά σου βλέπω.. :) Λολ :) 420?? χααχαχαχ!

Freedom είπε...

Καλλιτέχνη μου

οι τελετές παράδοσης - παραλαβής με κάνουν να μετανιώνω που δεν σπούδασα φωτογραφία, έχω την αίσθηση ότι οι παρευρισκόμενοι φωτογράφοι είναι πολύ τυχεροί! Λοιπόν, την ίδια αίσθηση, ότι πιο χαρούμενοι ήταν οι παραδίδοντες από τους παραλαμβάνοντες, την είχα κι εγώ! Αλλά τέτοιο αίσθημα ευθύνης πια; Δεν τους πάνε και για εκτέλεση...
Τσαλαπετεινέ μου, όταν έρθει ο Ρομπέρτο, πες του να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι αιθέρα, νερό, καμιά βεντάλια, χάπια για την καρδιά, όχι γι'αυτόν, για μένα...

Φιλιά πολλά...

Freedom είπε...

Καλλιτέχνιδά μου,

420 φωτό και 14 βιντεάκια... και δε λέει και nickname! Τα δε κχτηνάκια μου, νεύρα νεύρα νεύρα!Τι να πει και το δικό μου αρχείο με τις 40 φωτό και τα 6 βιντεάκια...
Το σίγουρο είναι ότι όταν (αν) βγάλει καινούριο βιβλίο, θα έχω ευρεία γκάμα επιλογών ως προς τη φωτό της ανάρτησης...
Να πω για Χοακίν Κορτέζ;

Φιλάκια, καλή μου!

Roadartist είπε...

Κεντρική σελίδα στα Νέα του Σαββάτου:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=30&ct=19
Τι είπες??? Νεύρα??? )))
Καλό βράδυ, καλή Κυριακή (ε, για Χοακίν δεν λέμε ποτέ όχι) :)

Freedom είπε...

Αχ, με φέρνεις σε δύσκολη θέση, αγαπημένη καλλιτέχνιδα, αλλά τι να κάνω, θα το ομολογήσω. Επειδή ο Πετράκης είναι έτσι νέο παιδί, άπειρο, είπα να το βοηθήσω, να του δώσω θέμα, ξέρεις, κάτι "πιασάρικο". Διαβάζει και ανελλιπώς το βλόγκι για να παίρνει ιδέες, ε, μην τον σαμποτάρω, κρίμα είναι...
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ευχαριστώ πολύ για το λινκ, θα το ερευνήσω από αύριο για να σας έχω φρέσκια πληροφόρηση -διακρινόμεθα άλλωστε... Απλά τώρα τελευταία έχω πέσει με τα μούτρα στα πολιτικά και τα μουσικά και εγκατέλειψα τα βιβλία, οπότε, με πιάνεις αδιάβαστη... κανονικά και με το νόμο!
Νεύρα; Νεύρα να δουν τα μάτια σου. Ψάχνουν τρόπους να τα εξαφανίσουν, λύσσα κακιά τους έχει πιάσει, αλλά τώρα έχουν γνώση οι φύλακες.Κάτσε να φωνάξω με τη ντουντούκα περί Χοακίν, μπας κι έχουμε ανταπόκριση.

Σε φιλώ, καλή εβδομάδα να έχεις, καλή μου! :-)

Freedom είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλείται ο/η άγνωστος/η Σαβιανοκολληματίας αν έχει αρχειακό υλικό από Χοακίν Κορτέζ να μην το τσιγκουνευτεί. Η λατινομανία συνεχίζεται! Pleeeeease!