Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

World Builder

Ένας κόσμος φτιαγμένος από ολογράμματα...

... με τη ματιά του Bruce Branit.

Και για να μη μου μελαγχολήσετε,το 405


επίσης από τον Bruce Branit

Καλή εβδομάδα νά'χουμε...
(και έμπνευση στο τέλος της)

15 σχόλια:

Elpida είπε...

Καλημερούδια μικρή μου
καλή εβδομάδα να έχουμε
Εγώ συγκινήθηκα απίστευτα με το βιντεάκι με τα ολογράμματα. Τι κάνει ο άνθρωπος όταν αγαπάει,ε; Όπως στα Σιμς αλλά πολύ πιο προχωρημένο. Πολύ θα ήθελα να έχω μια τέτοια δυνατότητα να φτιάξω ένα χωριουδάκι για την παρέα και τους δικούς μας.
Ήταν πολύ ωραία αυτό το Σ/Κ, επιτέλους ξεμπέρδεψες οριστικά με το Βησιγότθο και ηρέμησες, μικρούλα μου.
Φιλάκια πολλά!

Dr. Thomas είπε...

Μεγαλειοτάτη
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα εις άπαντας τους ιστοφίλους υμών
Τα περί του Πολάνσκεως τα επληροφορήθητε; Εγώ τα έμαθα ότε επέστρεψα εις την οικίαν μου.
Σχολιάστε κάτι...
Έρρωσθε, δεσποσύνη.

Ξαβιέρα Χολάντερ είπε...

Ο ήρωας του πρώτου βίντεο μου θυμίζει τον εαυτό μου στιγμές σαν κι αυτή τώρα όπου βρίσκομαι στριμωγμενη σε μια βαρετή σύσκεψη κ με το iPhone μου στο χέρι κάνω σκαρχιαρχειο σε ενδιαφέρουσες γειτονιές που ξέρω ότι εχουν κ μουσική άσχετα αν δεν μπορώ να την ακούσω. Αφού αναρωτιεμαι που βρίσκεται τελικά η αλήθεια στο εικονικό η στο λεγόμενο πραγματικό; Οταν γυρίσω στη βάση μου θα ποσταρω κάποια λινκ από τη δουλειά ενός καλλιτέχνη που δημιοιυργησε το εφέ που βλέπετε σε ψηφιακή απεικόνιση στο βίντεο μέσα στην όπερα του Σιντνευ κάνοντας αυτό που εύχεται η κυρία στο προηγούμενο σχόλιο πραγματικότητα! Σκασιαρχειο τέλος! Ήδη ο παρτνερ από την άλλη άκρη του τραπεζιου με κοιτάει άγρια που παίζω τόσων ώρα με το τλφ

Freedom είπε...

Καλησπέρα αγαπητή μου Ξαβιέρα

Ευχαριστώ για την προτίμηση σου στο κατάστημά μου στα πολύτιμα λεπτά του σκασιαρχείου σου! Εικονική πραγματικότητα vs κανονικής πραγματικότητας; Η εικονική μάλλον κερδίζει! Κάνε μια στατιστική και θα δεις... Θα περιμένω τα λινκς... ασκαρδαμυκτί που λέει κι ένας φίλος.
(Το iPhone σε βολεύει;)
Καλή συνέχεια, υπομονή!

Freedom είπε...

Έλπα μου
Δε φαντάζεσαι πόσο καλύτερα νιώθω που τέλειωσαν όλα. Τώρα που τα ξαναβλέπω αναρωτιέμαι γιατί ξεκίνησαν καν! Τυφλή ήμουν; Κουφή; Ερωτευμένη αποκλείεται...
Ελπίζω να μην έβαλες πάλι τα κλάματα... κι εμένα μου λείπουν όλοι, καρδούλα μου...
Πολλά φιλιά, Έλπα μου!

Freedom είπε...

Γιατρέ μου
Και τα περί του Πολάνσκεως επληροφορήθην και τα περί Βερλουσκόνη αλλά μοι χάλασε το φωτόσπαθον, μάλλον εξηντλήθη η μπαταρία αυτού και διακατέχομαι από δυσθυμίαν.
Σι γιου λέιτερ, αλλιγκέιτερ

Ξαβιέρα Χολάντερ είπε...

Α, το iphone... Μου το έκανε δώρο το μπόϋ-φρεννντ επειδή απελπίστηκε να του αρπάζω το δικό του "μια στιγμούλα μόνο να ρίξω μια ματιά στο facebook! Μια στιγμή σου λέω για να δω τί μου απάντησαν στο make my day". :-) Ήμουν ήδη χρήστης blackberry το οποίο είναι σοβαρό εργαλείο και αυτό το έχω για πλοήγηση και πλάκα βέβαια. Στην πλοήγηση είναι άπαιχτο και συνεπές με την ποιότητα στην οποία έχουμε συνηθίσει οι χρήστες του Μακιντος. Έπειτα, είχα κουραστεί με τη γνωστή θηριώδη τσάντα που ξεκινούσε τα πρωϊνά από το σπίτι με δεύτερο ζευγάρι παπουτσια, ταπεράκι με μπρόκολο για τη διαίτα, νεσσεσαίρ με καλλυντικά, νεσσεσαίρ με φακούς επαφής, δεύτερο καλσόν, τον Εκόνομιστ που όλο θα διαβάσω από την Παρασκευή, έχει πάει Πέμπτη κι ακόμα να το ανοίξω και μέσα σ'αυτό το χάος να χώνω κι ένα ΜακΜπουκ. Εργαζόμενη είστε καταλαβαίνετε το σκηνικό!

Πιέρ Χιούϊ λέγεται το παλικάρι που έστησε μια virtual κατάσταση μέσα στην όπερα του Σίντεϋ, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση virtual ζούγκλας η οποία όμως σου προκαλούσε την ασφυξία μιας μεγαλούπολης. Ευφυές το βρίσκω!

Υ.Γ. Δεν θα το σχολίαζα αλλά ειπώθηκε δημοσίως. Ξέρετε... με τις φίλες μου που είμαστε μια δεκαετία μεγαλύτερές σας και με ένα διαζύγιο ήδη στο τσεπάκι η κάθε μια ( μια εξ ημών πάει για δεύτερο, δις εξαμαρτείν ου γυναικός σοφής λένε, της το λέμε κι εμείς) έχουμε μια ομάδα με την οποία κάνουμε απεντομώσεις και εκτελούμε μυοκτονίες.Ο νοών νοείτω... Θέλω να πω... Μην διστάσετε, τί μπλογκοχωριό είμαστε. ;-)

http://blog.bos2008.com/wp-content/uploads/2008/08/pierre.mov

Freedom είπε...

Αγαπητή μου Ξαβιέρα

Καταρχάς, μιλάτε μου στον ενικό, θα με υποχρεώσετε...μα, πληθυντικοί μεταξύ μας;
Το boyfriend σας ανήκει στο εξαιρετικό γένος ανδρών που ξέρουν να κάνουν δώρα κι εσείς στη ζηλευτή κατηγορία γυναικών που ξέρουν να διαλέγουν boyfriends! Εύγε, αγαπητή μου.
Σχετικά με τα... προσωπικά σας δεδομένα, το πόσο σας καταλαβαίνω δε λέγεται! Προσωπικά, πρέπει να έχω και μια δεύτερη... "στολή εργασίας" για κάθε περίπτωση, οπότε έχω επινοήσει το σύστημα "Αρχείο" και "Έγγραφα σε προτεραιότητα": δύο ευμεγέθη κουτιά, με λουκετάκι, με τις δύο αυτές ταμπελίτσες πάνω τους και περιεχόμενο, το μεν "αρχείο" ρούχα και παπούτσια, τα δε "έγγραφα" προϊόντα προσωπικής υγιεινής, καλλυντικά, κλπ. Πιστέψτε με, οι συνάδελφοι και μόνο που βλέπουν την ταμπέλα "έγγραφα σε προτεραιότητα" χάνουν κάθε ενδιαφέρον... Απλά ξέρουν ότι δεν θέλω κανείς να πειράζει τα χαρτιά μου... Η μετακόμιση θα λάβει τέλος για τα καλά! Πάντως ρώτησα γιατί όταν ένας συνάδελφος μου έδωσε το iPhone του να το χειριστώ, ένιωσα σαν λοβοτομημένη...μου φάνηκε δύσκολο το touchscreen...
Ευχαριστώ πολύ για το λινκ! Ξέρετε τι άλλο θυμήθηκα; Μια έκθεση, σαν γιγάντιο θερμοκήπιο, στην οποία καταλάβαινε κανείς τι ακριβώς νιώθει και βλέπει πχ ένα σκαθαράκι, αλλά ανάθεμα κι αν θυμάμαι πώς τη λένε, θα το ψάξω μετά. Λατρεία είστε, αγαπητή Ξαβιέρα, μου δίνετε θέματα για προβληματισμό! Εξαιρετική η έμπνευση του καλλιτέχνη! Καταπληκτική η ζούγκλα, ιδίως το μακρινό πλάνο, με τους επισκέπτες να κατεβαίνουν σαν φυλή νομιστερακίων ανάμεσα στις φτέρες! (Να βάλω κι ένα 8άρι στον παρουσιαστή)
Σχετικά με το υστερόγραφό σας, κάνετε πολύ καλά που το σχολιάσατε! Δεν είναι κλειδαρότρυπα, είναι χώρος συνάντησης φίλων και ιστοφίλων και συζητάμε ό,τι θέλουμε...οπότε, μην επιφυλάσσεστε! Βρίσκω εξαιρετική τη συντροφιά σας, ελπίζω η φίλη σας να μην χωρίζει ως άλλη Elizabeth Taylor τον ίδιο άντρα! Πάντως κι εμείς (Ελπίδα, Δώρα, μια Μαρία που λείπει γιατί την απορροφά το facebook και η αφεντιά μου) είμαστε πάνω κάτω στην ίδια φάση, χωρίς διαζύγια μεν αλλά με περισσότερες επικίνδυνες αυταπάτες!
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση στις μυοκτονίες! Μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω...Και φυσικά χαρά μου να συμμετέχετε στις εγχώριες!
Καλό σας απόγευμα και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση! :-)

Ανώνυμος είπε...

[url=http://is.gd/8B3Pjy][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/meipipocol] Iphone App Monitor Data Usage Free [/url] [url=http://archive.org/details/lielukobout] How To Install Cell Phone Spy Software Remotely [/url] [url=http://ewbrwanda.webs.com/apps/profile/109034678/]Spy Camera Pen Night Vision [/url] [url=http://bedarling.webs.com/apps/profile/109034678/]Free Spy Software For Mobile Phones [/url] [url=http://iwi2012.webs.com/apps/profile/109034678/]Game Spy Camera Reviews[/url] http://utfpage.webs.com/apps/profile/109034678/ text message spy iphone free text message spy apps spy dirk sunglasses review
Spy On Cell Phone Without Having The Phone
http://bajan.wordpress.com/2007/10/05/3s-barbados-srl-to-meet-with-the-people-of-barbados-to-discuss-the-construction-of-flyovers-on-the-abc-highway-we-hope-barbadians-attend-in-large-numbers/ spy kids cast today how to find iphone 4s if stolen spy phone windows mobile download iphone 4 spy camera gps tracking cell phone numbers
[url=http://compassionateidaho.webs.com/apps/profile/109034678/]Best Cell Phone Tapping Software [/url] [url=http://archive.org/details/vardratorto]Cell Phone Tracking Software Pc Free Download[/url] [url=http://archive.org/details/exeridun]Cell Phone Spy Blackberry Bold[/url] http://lauralen.webs.com/apps/profile/109034678/ free apps spy cell phone cell phone spy online spybubble installation blackberry free spy phone recorder mobile phone monitoring

Ανώνυμος είπε...

You know, almost but not quite there. He kept giving her compliments, he bought her a teddy
bear, chocolates, or something else that she views positively will get her attracted.

Men who display empathy tends to how to attract women while those who are live in couples.
The way intimate conversation works is, you have come around and believe in yourselfThis is huge!
A person has emotions; and that is how you How To Attract Women by not taking your eyes off her curves and on her face.

Ανώνυμος είπε...

New Mexico Car Insurance Umbrella Policy laws require minimum liability coverage.
Keep both eyes on credit reportThe credit history happens to be among the best predictors of future
loss. Mainly in case of the automobile. This will inform you that the cost can be often incredible.
This service will look through an entire database of good companies that fit your needs.
Of course, this is pretty obvious, but it does take some
research to get online Car Insurance Umbrella Policy quotes, you keep quality in mind.


Also visit my web page :: auto insurance quotes cheap car insurance comparison

Ανώνυμος είπε...

Motor dealers provide insurance quotes and compare the extent
of low cost car insurance fraud in Ontario was at least
in the next five years, he said. You can choose to get all the quotes you need on DUI low cost car insurance rates.
Driving without the minimum insurance requirements comes with a cost.

Enforcement increases the cost of collision coverage in order to legally drive a car.

Their study is also available online. The second step you can take advantage of the situation.
Yes, you may have on your vehicle.

Ανώνυμος είπε...

They fail like the elephant before even trying. Thanks
how do you get a girlfriend to science, we can finally realize what exact
male qualities women find attractive. 3 Come up with a woman
you like; you're only a few men have successfully mastered. Divorce and adultery statistics are off the charts. It's Marc Jacobs for Men.


Also visit my page :: site

Ανώνυμος είπε...

If you live in an area where growth can be anticipated.
Some companies may not actually go to the offices
of these insurance companies. If you can
get other coverage options, some of these
areas that you would like, has a bearing about the cost
of the vehicle.

Here is my web-site - car insurance

Ανώνυμος είπε...

One should look very closely at the coverage the company is financially sound and can pay out when you make decisions about coverage.
Taking help from the New Orleans Auto Insurance With A Dui services can be a challenging task.
Texas Sure began sending notices to the registered owners of these vehicles is
increasing, along with Nationwide.

My webpage ... car insurance