Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Mais, c'est pas possible!


Α πα πα! Σοκαρίστηκα, η γυναίκα! Έχω να κάνω ανάρτηση από τις 23 Ιουλίου! Του ανμπιλίβαμπλ ανήμερα! Διευθύντρια και υπαλλήλοι, ευχαριστούμε όλους τους καλούς απελάτες που ερχόντουσαν τακτικά αυτό το διάστημα, αυτόν τον πονηρούλη με το safari και το apple που είναι... σαλαμομανής και δεν αφήνει σχόλια (ονόματα δε λέμε, προτιμήσεις δεν αποκαλύπτουμε), τον Τσαλαπετεινό, που δείχνει σταθερή προτίμηση στη ματζουράνα δίπλα στο κεφαλόσκαλό μας, το πουλάκι μου, αλλά και τους υπόλοιπους 13 που ξέρουμε ότι μας σέβονται, μας υπολήπτονται και θα μας ξαναπροτιμήσουν. Επίσης, ευχαριστούμε τον άγνωστο αναγνώστη που φτάνει στο χώστεν ουντ ντελικατέσεν μας από τα πέρατα της Ελλάδας, της Ευρώπης και της υφηλίου εν γένει (αν δεν παινέψεις το μαγαζί σου, θα πέσει η τζαμαρία του να σε πλακώσει) αλλά και εκείνους που αποχώρησαν, γιατί δήθεν τους χάλασε το Labeyrie φουά γκρα μας. Ταύτα πάντα αποτελούν αλητείες και κακοήθειες περί του μαγαζού και δεν τα λαμβάνουμε υπόψιν. Η περίοδος ύφεσης ξεκίνησε τον Δεκέμβρη και κορυφώθηκε μετά τον Απρίλη, αλλά λάβαμε πακέτο υποστήριξης και πήραμε τα πάνω μας, αλλάζοντας έδρα και επεκτείνοντας την επιχείρηση στα βόρεια προάστια από Σεπτέμβρη. Διαρθρωτικές αλλαγές επίκεινται και στην ιστοσελίδα μας προς τέρψιν των φίλων και αναγνωστών, καλά να είμαστε και θα τα λέμε, παρά το φόρτο εργασίας. Καθότι η διεύθυνσις βγήκε από την προσωπική και επαγγελματική της στενότητα και κατά δέκα κιλά λιγότερη προχωρά ακάθεκτη στο δρόμο του χώστινγκ και της επιτυχίας...αλλά να βρούμε και θέμα, γιατί καλοκαιριάτικα τι να σχολιάσω η -παρολίγον- μπρονζέ, πού θα κάνει η Βίσση αρπαχτή και ο Παπακαλιάτης μπάνιο; Πληζ!

4 σχόλια:

Masterpcm είπε...

Δέκα κιλά λιγότερη;; (!)

Αυτό που λέτε πως κάνατε;

:)

Masterpcm είπε...

Εν και τοιαύτη και περιπτώση :)
Πως καλοκαιριάτικα απουσιάσατε και αντί να βάλετε 10 κιλά τα αφαιρέσατε...
Τη συνταγή παρακαλώ γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω μείνει ο...διπλός...

:)))

Freedom είπε...

Καλά ωρέ Master, τόσα έγραψα, αυτό συγκρατήσατε; (μιλάτε μου στον ενικό, θα με υποχρεώσετε...). Υπήρξε ένα διήμερο στενοχώριας μέχρι να συνειδητοποιήσω την τύχη μου που είχα χωρίσει, στη διάρκεια του οποίου είχε κοπεί η διάθεση για οτιδήποτε, αλλά μετά επανήλθα δριμύτερη, οπότε τη βασική δουλειά την έκαναν τα αναβράζοντα ταμπλετίδια αδυνατίσματος του αγαπημένου φαρμακοποιού Θεοδόση σε συνδυασμό με την αλλαγή περιβάλλοντος. Και μιλάμε για βουλιμικό άτομο, έτσι; (Όχι ο Θεοδόσης, εγώ). Λεπτομέρειες θα στείλω εις το emailιον γιατί είπαμε να διαφημίζουμε τα προϊόντα του ημετέρου μαγαζού, αν είναι να διαφημίζουμε και τον Θεοδόση, να το κλείσω το ρημάδι και να ανοίξω διαφημιστική εταιρεία...
Ευχαριστώ που πέρασες μέσα στο λιοπύρι, γκουρού της τεχνολογίας!

Dr. Thomas είπε...

Πουλάκι μ!Θυμόμουν από τον ξάδερφο Ορέστη περί του μαγαζού που λαμβάνει διαστάσεις πολυεθνικής όπως βλέπω και στον χάρτη.Έτσι αποφάσισα να σε παρακολουθώ στενά αφού μάλιστα αποχώρησαν οι ταλιμπάνοι.Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!Θα τα λέμε ταχτικά,θα σου φέρω και κόσμο -θυμάσαι την Έλπα,τη Γρηγορία και τη Δώρα;Αν τις ξέχασες,θα τις ξαναθυμηθείς οσονούπω γιατί κατενθουσιάστηκαν όταν τους είπα ότι έχεις βλόγκι.Έφτιαξα κι εγώ βλόγκι αλλά δε θα το δουλέψω γιατί βαριέμαι.
Τα σέβη μου,μεγαλειοτάτη.