Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Intermission



Αγαπημένοι μου ιστογείτονες

Υπήρχε πάντα ένας στίχος που με έκανε να ανατριχιάζω:

"There's a feeling i get
when i look to the West
and my spirit is crying for leaving"

Ούτω και εγένετο...

Σε μερικές μέρες φεύγω εκτός συνόρων με κατεύθυνση βορειοδυτική και το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο μαζί μου. Τον Μάιο θα με κάνουν θεία, τον Ιούνιο θα γίνω νονά και τον Σεπτέμβρη θα σοβαρευτώ -αν με εννοείτε. Στο μεταξύ, η διαχείριση του -θρυλικού πλέον- Make my day περνά στα μικρά, χαριτωμένα Γκρέμλινς: Δώρα η άγρια, Ελπίδα η γλυκιά, Ευγενία η αισθηματίας, Ρεμπέσκ ο βάρβαρος, Θωμάς ο γκουρμέ, Άρης ο ανήσυχος.
(Θα το κάνουν αμέρικαν μπαρ, το ξέρω, αλλά ελπίζω να δημοσιεύσουν και μερικά κειμενάκια που υπάρχουν στο "πρόχειρο".)

Σας αγαπώ όλους και σας στέλνω σφιχτές αγκαλιές και πολλά φιλιά
Mermyblue - Roadartist - Φοράδα στ' αλώνι - Dorothy - Μiou popofotitsa - Δώρα Τσίρκα - Ανεπίδοτη - Γιαγιά Αντιγόνη - Ελένη - Αθήναιε - Οδοιπόρε - Προκόπη Δούκα - Τσαλαπετεινέ - tsalapeteine - Masterpcm
και θα μου λείψετε.

(Αλλά θα ξαναγυρίσω κάποτε. Κι αυτό δεν είναι προειδοποίηση, είναι απειλή!)

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μ΄αρέσει η παράξενη σειρά που θα γίνουν όλα....
Kανονικά θα έπρεπε πρώτα να ...."σοβαρευτείς", μετά να σε κάνουν θεία, μετά νονά και μετά μη έχοντας τίποτα να περιμένεις να φύγεις.... :)
Να ευχηθώ όλα να συνεχίζουν να κυλούν έτσι ...παράξενα όμορφα.
Φιλιά

Sue G. είπε...

Νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρξει και κάποιo έκτακτο update, ή όχι;

Περνώ συχνά χωρίς να αφήσω κάποιο σχόλιο - με απορροφούν τα γραπτά. Eύχομαι, λοιπόν, να διατηρήσεις το ελεύθερο πνεύμα σου όπου και να είσαι, ό,τι και να κάνεις. Α! και να πραγματοποιήσεις την απειλή.

Elpida είπε...

@Φοράδα στ' αλώνι

Η χώστες είναι ανάποδη σε όλα της. Συνήθως πάει ως εξής: φλερτ, έρωτας, αγάπη, γάμος, βαρεμάρα(για πολλούς, όχι για όλους),χωρισμός(όπως παραπάνω).
Ε, στην περίπτωσή της πήγε: φλερτ, βαρεμάρα, χωρισμός, αγάπη, έρωτας και -προσεχώς- γάμος. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Θα βάλω και το email μου για τυχόν απορίες. Αν είστε ψυχολόγος, θα παρουσιάσετε ένα paper κουκλί.

Η σειρά νονά-θεία πάντως είναι φυσιολογική γιατί πρόκειται για δύο πιτσιρίκους.

Θα φροντίσουμε να έχουμε ωραία πραγματάκια, να σας βλέπουμε πότε πότε.

Δώρα είπε...

@Sue

Μιας και είμαι με την (Απ)Ελπιδα, είπαμε να μοιράσουμε τις απαντήσεις. Τυχερήήήή! Και δε μου λέτε, αγαπητή κυρία, πώς να τραφεί πνευματικά ο καλλιτέχνης άνευ χειροκροτήματος και ο βλόγκερ άνευ σχολίου; Τη Δευτέρα μετά του κηδεμόνος σας παρακαλώ και η διαγωγή κοσμία...(δεν σας τρόμαξα, ε; Είναι λίγο χάλια το χιούμορ μου τα τελευταία 120 χρόνια)
Update θα κάνει, θέλει-δε θέλει, αλλιώς θα της μαγειρέψω! ( Για όσους με ξέρουν, αυτό είναι απειλή μεγαλύτερη κι από τον H1N1). Μην μου ανησυχείτε, κυρία μου, θα φροντίσω προσωπικά να πραγματοποιηθούν οι απειλές της για να μην πραγματοποιηθούν οι δικές μου.
(Αν και νομίζω ότι οικειοθελώς και σύντομα θα ξανάρθει να μας σηκώσει από τις καρέκλες μας και μόλις πήραν θερμοκρασία... χμ, σώματος).

Σήμερα η μέρα απαιτεί βόλτα, χαρείτε τον ήλιο!

Τσαλαπετεινός είπε...

FREEDOM!
ΕΛΑ ΠΙΣΩ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ;
ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΥς ΝΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ;;;;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Δώρα είπε...

@Τσαλαπετεινός

Είστε τυχερούλης, κύριέ μου, το στραβόξυλο θα σας απαντήσει γιατί η (Απ)Ελπιδα μαγειρεύει (ουχαχαχα).
Η χώστες τους προσεχείς μήνες θα κάνει τόσα ταξίδια με αεροπλάνο, που τη βλέπω να σκάει μύτη με ιδιωτικό τζετ και να το πιλοτάρει μόνη της για να μη χρειάζεται κανέναν κερατούκλη να της κάνει τσεκ-ιν.
Το μαγαζί περνάει στα χέρια της αυτόνομης αναρχοκάτι κολλεκτίβας που σαμποτάρει την κολχόζνικη ιδιοκτησία, η οποία αποτελεί τροχοπέδη κτλ κτλ. Κοινώς, από σήμερα, εμείς τα Γκρέμλινς αναλαμβάνουμε την προστασία του μαγαζού και το πότισμα των λέλουδων.
Για το τυπικό της βάφτισης πήγε σε παπά, κράτησε σημειώσεις και πήρε και βιβλίο. Παρθένοι, οργανωμένοι μέχρι αηδίας.

Αυτά. Δε φιλάω πουλιά
(κι όποιος έχει χυδαίο μυαλό να το πάρει και να ξεκουμπιστεί πριν το ρίξω στα μικροκύματα).

Roadartist είπε...

Που πάει η miss freedom??? Που μας αφήνεις καλέ και μάλιστα σε τέτοια κατάσταση;;;;; :))))
Δεν έχει ίντερνετ στα βορειοδυτικά, οεο;;.. Περιμένουμε ανταποκρίσεις..ακούς;;;
Φιλάκια να περνάς ΤΕΛΕΙΑ!

Dr. Thomas είπε...

@Roadartist

Η Miss Freedom ακολουθεί την καρδιά της (για πρωτη φορά) κι ευχόμαστε να μη σιχτιρίσει. Τι έχει η κατάσταση; Λίγο φρικαρισμένη είναι, κατά τα άλλα, μια χαρά. Εκεί στα βορειοδυτικά θα έχει ίντερνετ αλλά θα έχει και δουλειές με φούντες, οπότε ανταποκρίσεις δεν αναμένονται. Αφήνω που η χώστες δε θέλει πισωγυρίσματα...
Όλοι να περνάμε τέλεια!

mermyblue είπε...

ε δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς λέμε! πού πας; στάσου μύγδαλα και λοιποί ξηροί καρποί...

Σοβαρά τώρα, εκεί που θα πας δεν θα έχεις πρόσβαση σε διαδίκτυο; να μας γράφεις καμιά κουβέντα; να μας δίνεις καμιά σφαλιάρα; να μας κάνεις όσα μας έκανες τόσο καιρό; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ! ΜΠΟΥ-ΧΟΥ!

τώρα σοβαρά.
θα μου λείψεις, γαμώτο...
κοίτα να μη μας ξεχάσεις εντελώς. να γυρίσεις σύντομα, έστω και με νέο σπίτι.
εντωμεταξύ θα επισκεπτόμεθα συχνά το αμέρικαν μπαρ που αφήνεις σε άξια χέρια.

αγκαλιές και φιλιά και όχι δράματα.
σμουτς
να τα πούμε σύντομα !

Dr. Άρης είπε...

@Mermyblue

Μου είπαν εμένα να απαντήσω στα μεταμεσονύχτια. Τι να πω; Εδώ κοντεύω να βάλω τα κλάματα! Να έρχεστε, πάντως, θα κάνουμε προσπάθεια να κρατήσουμε το μαγαζί σε φόρμα, άλλωστε έχει αφήσει αρκετά αδημοσίευτα γιατί από τα 10 που έγραφε, το ένα δημοσίευε. Δε θα μπαίνει σε κανένα μπλογκ, μας το δήλωσε, γιατί είναι υπερ-υπερ-υπερευαίσθητη και φοβάται τη νοσταλγία στην οποία είναι επιρρεπής. Πάντως, αν και τα ονόματα που έγραψε είναι καμιά δεκαπενταριά, εσείς προσωπικά είστε στην πεντάδα των αγαπημένων.

Με συγκίνησαν τα παλιόπαιδα.
Να είστε καλά, γοργόνα!

Yannis Tsal είπε...

Είναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα που λέει και ο λαϊκός βάρδος. Προφανώς υπάρχει σοβαρός προσωπικός ή επαγγελματικός λόγος για την αιφνίδια μεταναστευτική εξόρμηση, άρα και στόχος. Θα μπορούσε να είναι λ.χ. επιθυμία=διαταγή του δον Κορλεόνε να πας να στήσεις παράρτημα της φαμίλιας εις την Αγγλοσαξονία. Με κάλυμμα εισαγώγες-εξαγωγές παρθένου σιτσιλιάνικου λαδιού ή καμιά πιτσαρία. Και παράλληλα να παραγραφεί η φερόμενη συμμετοχή σου στη βεντέτα που ακολούθησε τη δολοφονία της άτυχης Απολλώνια. Υποθέτω φρόντισες να προμηθευτείς λίγο χώμα από τον τόπο σου, CD του Καζαντζίδη με τραγούδια της ξενιτιάς και αρκετές οικογενειακές φωτογραφίες. Μακάρι να μην είναι πολύ πικρό το χωμί της ξενιτιάς. Ο κονσιλιέρε θα σε ειδοποιήσει πότε είναι ασφαλές να επιστρέψεις. Αριβεντέρτσι ραγκάτσα.

Eugenia είπε...

@tsalapeteinos

Οι λόγοι αποχώρησής τους είναι καταρχάς προσωπικοί και ακολούθως επαγγελματικοί.Και δυστυχώς δεν πάνε στην Αγγλοσαξονία αλλά στο στόμα του λύκου,αν με εννοείτε,ο ένας για να αναλάβει μια επιχείρηση που κληρονόμησε και η χώστες για να κάνει εξομοίωση και πιθανόν να δικηγορήσει και εκεί.Ευτυχώς οι Βαυαροί δεν είναι τόσο γαϊδούρια όσο οι υπόλοιποι Γερμανοί.Και ναι,είτε το πιστεύετε,είτε όχι,χώμα πήρε μαζί της από τη γενέτειρά της.Για φωτογραφίες,δεν το συζητάμε,ένα σάκο.Θα της πω ότι περάσατε να χαρεί.Καλά να είστε,να διαβάζετε τα χαϊρια μου ως ανωτέρω.

Dorothy είπε...

Ηρθα αργά και δεν πρόλαβα να κουνήσω το μαντήλι στη χώστες? :(
Να μη μας ξεχάσεις Freedom, να ξανάρθεις και να γράψεις κανένα ποστάκι στα Γερμανικά για να κάνω και πράκτις, οκ? Auf Wiedersehen!

Δώρα είπε...

@Αγαπητή Dorothy

Έτσι όπως θα πηγαινοέρχεται η χώστες τους επόμενους μήνες, από το "καλό ταξίδι" θα πέφτουμε στο "καλωσήρθατε". Πάντως για γερμανόφωνο ποστάκι δεν το βλέπω, γιατί μην κοιτάς που πήγανε εκεί, η χώστες σιχαίνεται τα γερμανικά όπως ο διάολος το λιβάνι, αλλά ανάγκα και θεοί πείθονται!

Φιλιά!

kaelinnader είπε...

Stainless Steel Flaps in the Perfect Glasses - T-Rex
Stainless Steel Flaps titanium white paint in the Perfect polished titanium Glasses grade 23 titanium | guy tang titanium toner T-Rex ford fusion titanium 2019