Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Shopping therapy


 
Αγαπημένοι φίλοι και πελάτες του χώστεν ουντ ντελικατέσσεν
Ιδιοκτήτρια-χώστες και υπαλλήλοι φεύγουν ταξιδάκι για παραλαβή χοιρινού από τα Μεξικά (τα πουλάνε κοψοχρονιά τελευταία...), μανιταριών (λευκά, pleurotus και muscaria, όχι από αυτά που νομίζετε!) και βολβών τουλίπας από τας Ολλανδίας, εσπρέσσων τε και καπουτσίνων (ιεροκηρύκων) από τη Γουαδελούπη. Θα ματαξανανοίξουμε, με πολλά νέα και εναλλακτικά προϊόντα, προϊόντος του χρόνου. Στο μεταξύ, απολαύστε ένα συλλεκτικό, αθάνατο τεμάχιο, από τα εξίσου αθάνατα 80ς, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι... Α, και τις κακίες τύπου "αυτό είναι τραγούδι των Survivor" να τις αφήσετε! Αντιγραφή κάνανε. Τι ποιοι; Προφανώς οι Survivor!
Σας ασπαζόμεθα σταυρωτά και μόλις γυρίσουμε με το καλό, κερνάμε παραδοσιακό φρεντοτσίνο και αθηναϊκή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης στο μαγαζί μας.
Να μας είστε καλά ούλοι. Σβήνω το φως και γυρνάω την ταμπέλα.

11 σχόλια:

Τσαλαπετεινός είπε...

Μόλις φτάσεις να πάρεις τηλέφωνο!

Πάρε και κανένα πουλοβεράκι μαζί σου δε ξέρεις τι καιρό θα κάνει, αντιηλιακό απαραίτητο, ασε κάτω το μαγιό, θα κρυώσεις, είναι νωρίς για μπάνιο, τα φώτα μη ξεχάσεις πάλι...να προσέχεις και να μην αργήσεις πολύ...

Masterpcm είπε...

Δεν θα καθίσω πολύ, με κοιτάζει κι αυτός ο χλεχλές με το μάτι της τίγρης... τσσσ, τσσ...

Καλά να περάσετε και γυρίστε πίσω φέτος έτσι;

(Την ταμπέλα ισιώστε, γέρνει, θα την πετάξει κανένας απρόσεκτος ή ο αέρας).

Dorothy είπε...

Δεν το πιστεύω, μόλις έκανα αφιέρωμα στα '80s και χάζευα το "μάτι της τίγρης" στο youtube! Great minds... Να περνάτε καλά αγαπητή χώστες, περιμένουμε να ξανανοίξετε το μαγαζί!

Freedom είπε...

Τσαλαπετεινέ, αγαπητό πτηνό της ιστογειτονιάς, μη μου ανησυχείς, τουμπάνιασα στα εμβόλια και ο Αλή κουβαλάει το χαλί και τις αποσκευές μου γεμάτες με τα χρειαζούμενα...Αν φτιάξει ο κακός τους ο καιρός εδώ στα Μεξικά, θα σε στείλω γραφή να κάνεις μια χαμηλή πτήση... Να προσέχεις τα αεροπλάνα, θα σου φέρω ματζουράνα (που τόσο αγαπάς).

Freedom είπε...

Βρε Master, η ταμπελίτσα είναι από μέσα από το τζάμι, μη σας ξεγελά η διαφάνεια της θυρός (την έκανε αόρατη η Ρουσλάνα μας), οπότε αν πέσει, μάλλον τα παλιόπαιδα τα ατίθασα θα επέδραμαν, σπάζοντας τη συμφωνία μας και θα τους σπάσω τα παϊδια άμα τη επιστροφή!Ο χλεχλές πάντως έχει μάλλον το σπινθηροβόλο μάτι της αγελάδας της Πρέσπας, παρά της τίγρης...Σας ευχαριστώ για τις ευχές, εσάς μάλλον θα σας φέρω κούπες από όλες τις πόλεις που θα επισκεφθώ... :-)

Freedom είπε...

Ντοροθάκι μου, καλή μου ιστογειτόνισσα, έτσι όπως το λες είναι... Τι δεκαετία κι αυτή! Από υλικό μάλλον θα βρεις άφθονο και εξαιρετικά ενδιαφέρον... Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος! Ελπίζω να μου είσαι καλά, θα φέρω αρωματάκια, οπότε έρχεσαι για sampling!

Freedom είπε...

Πολλά φιλιά σε όλους!!!

Τσαλαπετεινός είπε...

Τί έγινε;
Πού είσαστε αγαπητή;
Θα γυρίσετε επιτέλους;
Αν δεν έχω νέα σας σύντομα
λυπάμαι- που το λέω -αλλά θα αναγκαστώ να απευθυνθώ- μια που ακόμα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στον κόσμο των bloggers- σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή μήπως και σας ανακαλύψει.

Freedom είπε...

Αγαπητέ μου Τσαλαπετεινέ
δεν χρειάζεται να προβείτε σε παρόμοιες πράξεις βίας, προς Θεού...
Δηλώνω παρούσα, απλά τα πάρε-δώσε για να εξασφαλίσω προϊόντα ποιότητας για το χώστεν ουντ ντελικατέσεν θέλουν το χρόνο τους... άτιμη ράτσα οι Γουαδελουπιώτες, πού να στα συζητάω...
Και για να σοβαρευτώ, βασικά η απώλεια ενός πολύ στενού συγγενικού μου προσώπου και κάποιων φίλων μου, "δικαίωσαν" τα άσχημα προαισθήματά μου και μου αφαίρεσαν κάθε ίχνος έμπνευσης...
Θα ξαναγυρίσω όμως
(και αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι απειλή!)

Ανώνυμος είπε...

Καλά να περάσεις και αϊντε καλή επιστροφή ... γεμάτη με πολλές ιδέες σε αυτό το κεφαλάκι...

Φιλί

Freedom είπε...

Αρχίζουν να ξαναμαζεύονται ιδέες (με λίγο πιο αργό ρυθμό και λόγω καλοκαιριού, που, παραδόξως για Ελληνίδα, απεχθάνομαι ως εποχή) και βαρέθηκα εδώ εις την αλλοδαπήν, οπότε θα επιστρέψω συντομούτσικα. Να μου είσαι καλά, οδοιπόρε μου, μόλις επανακάμψω θα περάσω να σας επισκεφθώ, να ανασάνω και λίγο Θεσσαλονίκη!
Φιλί κι από μένα.