Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Άλμπουμ

Λοιπόν, μετά τα γεγονότα του Κολωνακίου, μερικά τρυφερά μεταδεκεμβριανά ενσταντανέ για να μην ξεχνιόμαστε:

1.Η ομάδα των Α δείχνει την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί σε κάθε ευγενικό κάλεσμα:



2. Προειδοποιούν για τις συνέπειες αν τα συνθήματά τους δε γίνουν σεβαστά:



3. Υπάρχει πάντα η εύλογη απορία του (δακρυσμένου) πολίτη:

4. Ενώ τα ευαίσθητα αυτά παιδιά δείχνουν τα οικολογικά τους κίνητρα:



5. Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που είναι λίγο στον κόσμο τους, αλλά συμμεριζόμαστε την άποψή τους και δεν τους κατακρίνουμε: (I still hate Thatcher as well!)

10 σχόλια:

Τσαλαπετεινός είπε...

Εξαιρετική η συλλογή σου- μήπως το τελευταίο έχει ξεμείνει από την εποχή της Θ; ...αλλά πάλι δε μπορεί, το βλέπω φρέσκο και ζωηρό.

Freedom είπε...

Με προσβάλλετε (προσβλύνετε,κατά τη γλώσσα της αγοράς) αγαπητέ! Όλα κι όλα, μπαγιάτικο πράγμα εγώ δε βάζω στο μαγαζί μου...Τις εικ. 2, 4 και 5 με τα χεράκια μου τις τράβηξα. Φρεσκότατες, (οι 2 και 5 δεν έκλεισαν μήνα) μυρίζουν θάλασσα... Πάρε πάρε!
Κοιτάξτε, αυτό με τη Θάτσερ ήταν όντως ντιπ (deep) ξεκούδουνο, αφού απορήσαμε (η παλιοπαρέα που βγήκε φωτογραφική παγανιά) πού το θυμήθηκε! Αλλά για πείτε μου, εσάς δε σας εκφράζει; (Εμείς πάντως, συμφωνήσαμε αναφανδόν!)

Dorothy είπε...

Ελπίζω μόνο να μη διαβάζει η Μάργκαρετ το blog σου, δει την τλευταία φωτό και παρεξηγηθεί :p Οχι τίποτ' άλλο, είναι γραμμένο και στην αγγλική! Φιλιά, καλή εβδομάδα!

Unknown είπε...

Γεια χαρά freedom τι κάνεις?
Είσαι καλά?
Ωραία ανάρτηση στους τοίχους βλέπεις ωραία συνθήματα βλέπεις και μαλακίες.
Πιστέυω ότι τα 2 πρώτα ήταν λίγο απειλητικά το τελευταίο για την Θάτσερ είναι πιο καλό.

Σε ευχαριστώ που περνάς απο το blog μου, να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για την παρουσία σου.

Χρόνια πολλά για την Εθνική μας εορτή.
Σε φιλώ με επαναστατικά φιλιά.

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Οι αττάκες είναι έξυπνες και μου θύμησες ένα περιστατικό. Τον Γενάρη περνούσα μπροστά από ένα περίπτερι που βρίσκεται απέναντι από το Πολυτεχνεία και η περιπτερού βριζότανε με μία κουκουλοφόρα, η δεύτερη της λέει: Μην αγχώνεσαι το βράδυ θα στο κάψουμε...

Freedom είπε...

Καλημερούδια σας...
Dorothάκι μου, μη νομίζεις, μου είπανε ότι η Μάργκαρετ τον τελευταίο καιρό γιατροπορεύει τα εγγόνια της που κολλήσανε στο σχολείο ψείρα και μαγουλάδες, οπότε ευελπιστώ ότι μέχρι να ξαναμπλογκάρει, να έχει πάει η ανάρτηση κάτω-κάτω, μπας και της ξεφύγει (τι να ξεφύγει, θα μου πεις, από τη Θάτσερ και τον Μητσοτάκη;)
Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά αυτές οι μερες ήταν της παράνοιας...
Φιλιά πολλά,καλά να είσαι, ιστογειτονοπούλα... :-)

Freedom είπε...

Καλή σου μέρα, Παιδί...
Είμαι καλά κι ελπίζω κι εσύ το ίδιο...Στο μπλογκ σου είχα να μπω αρκετό καιρό αλλά ανακάλυψα ότι είχες κάνει εξαιρετικές αναρτήσεις (ιδίως αυτή με τον Τόλκιν με ενθουσίασε, καθότι τρελή φαν!) αλλά γενικά, αντί να πάρω εγκυκλοπαίδεια, πλέον θα μπαίνω στο μπλογκ σου, αναφέρεις τα πάντα και το ψάχνεις πολύ πριν το γράψεις...
Για τα συνθήματα, έχεις δίκιο, όντως τα περισσότερα είναι βλακώδη και εν προκειμένω, μόνο το τελευταίο βρήκα άκακο (εμένα μου φάνηκε εξίσου απειλητικό το "καίμε αυτοκίνητα")αλλά έτσι όπως έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση, η λεκτική αποτύπωση είναι το λιγότερο.
Επαναστατικά φιλιά και σε σένα και στο λατρεμένο νησί σου.

Freedom είπε...

Ιωάννη...ουπς!
Ο φασισμός της κουκούλας, φίλε μου. Που η απειλή, έστω κι αν διατυπώνεται από "την τελευταία τρύπα της φλογέρας", με ειρωνικό-πικρό χιούμορ και ίσως να μην πραγματοποιηθεί ποτέ, εντούτοις αρκεί για να σε κρατήσει σε επιφυλακή όλη νύχτα...Κι όλα αυτά για ένα τσακωμό; Τουλάχιστον οι παλιοί "μάγκες" που μαχαιρώνονταν, είχαν σαν δικαιολογία την "κακιά την ώρα"...
Θα σε επσκεφθώ σύντομα, έχω κάνει μπόλικες απουσίες, ξέρω, μη με κόψετε... :-)
Καλό απόγευμα!

Τσαλαπετεινός είπε...

Από τον Αλκιβιάδη και μετά σας εμπιστεύομαι απόλυτα. Μονολογούσα στο σχόλιο πιο πάνω...δεν κατάλαβα πώς γράφτηκε κι όλας.
Στη επόμενο 'ψάρεμα' σας παρακαλώ πολύ να με φωνάξετε, έχω καλή ανεμότρατα. Ζέπος το παρατσούκλι μου.

Freedom είπε...

Ζέπος; Της γνωστής οικογενείας; Τιμή μας και καμάρι μας!
Ευχαριστώ, αγαπητέ Τσαλαπετεινέ, για την ψήφο εμπιστοσύνης και σας συγχωρώ για το ατόπημα, είστε καλός πελάτης του ντελικατέσεν, άντε, θα κεράσω και καφεδάκι...
Όσο για το ψάρεμα, έχετε την ανεμότρατά σας stand by, ποτέ δεν έμαθε κανείς τις βουλές του Ποσειδώνα...
Να είστε καλά...